Facebook Messenger’dan Yazı Rengi Nasıl Değiştirilir?

by SivilC.Blogspot.Com on 5 Ocak 2016 Salı

Facebook Messenger yazı rengi değiştirme 2016
Orta yaşlı takipcilerimiz msn Messenger programınını hatırlayacaktır. tabi burada bizimde yaşımız belli oldu ama neyse hani sosyal medyada bir tabir varya "liseliler bilmez" diye msn messenger'de aynen o şekilde Microsoft un sahibi olduğu ve bir dönemin en popüler sohbet programı olan msn olarak adlandırdığımız msn messenger vardı, orada kendimize şekilli isimler, takma adlar, yapabilir yada konuşmamızı renklendire bilirdik, msn messengeri kullananlar hatırlayacaklardır.
Şimdi bu bahsettiğimiz özelliklerden renkli yazma özelliği Facebook Messenger'a da geldi.
Birbirinden farklı yenilikler yapan Facebook sanki birazcık ta msn messenger'dan kopya çekiyor gibi geldi bize ama değerlendirmesi sizlere kalmış.

Facebook Messengerda yazı rengi değiştirme nasıl yapılır

Facebook Messenger'e gelen yeni özellik ile her arkadaşınıza takma isimler verebilirsiniz, hatta kendiniz de takma isim kullanabilirsiniz. 
Öncelik ile sohbete özel renklendirme konusunu anlatalım.

Facebook Messenger'da sohbet ettiğiniz arkadaşınızın sağ üst köşesinde bulunan resimde ok ile gösterdiğimiz  yuvarlak içerisindeki "i" "ⓘ" işaretine tıkladığınızda aşağıda gösterdiğimiz resimdeki panel açılacaktır. Buradan konuşmaya özel olarak kırmızı ile işaretlediğimiz renk kısmından renk seçeneğine tıklayarak konuşmaya özel renk seçebilirsiniz.

Facebook messenger da takma isim nasıl yazılır?

Bazen Facebook üzerinde sohbet ederken dışarıda olabilirsiniz, bu bir metro, metrobüs yada otobüs olabilir arkadaşlarınızla konuşurken yanınızda oturan kişinin sohbet ettiğiniz kişinin ismini görmesi sizi rahatsız edebilir, böyle durumlar da da konuştuğunuz kişilere takma ad yazabilirsiniz, ayrıca kendiniz içinde takma at kullana bilmektesiniz. Yan tarafta (sol) duran resimde kırmızı ile seçtiğimiz renk seçeneğinin alt tarafında bulunan "Takma Adlar" kısmından konuşma içerisinde kendinize veya arkadaşınıza takma ad kullanabilirsiniz.





Blog, Updated at: 02:55

0 yorum:

Yorum Gönder